Chat with us, powered by LiveChat

GYIK

Rendelések és szállítás

Mikor szállítják a megrendelésemet?

A megrendeléseket, amelyeket 12:00 óráig megkapunk, a fizetés kézhezvétele után azonnal szállítjuk Önnek, feltéve, hogy a megadott cím helyes. A rendelés állapotát bármikor ellenőrizheti a rendelési szám segítségével.

Mennyi időbe telik, amíg megérkezik a megrendelésem?

Cégünk székhelye Németországban van. Németországon belül a feladás alapvetően 1-2 napot vesz igénybe, más európai országokba 2-3 napot.

Hogyan törölhetem a megrendelésemet?

Ha vissza szeretné vonni a megrendelését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha a megrendelés már szállítás alatt áll, akkor visszaküldheti nekünk és teljes visszatérítést kaphat.

Fizetés

Milyen fizetési módok léteznek?

Szabadon fizethet előre utalással bankszámlánkra, azonnali banki átutalással, Paypallal vagy számlára történő vásárlással (csak kiskereskedők számára). Szállításkor készpénzes, utánvétes fizetés is lehetséges Németországon belül.

Mennyi ideig tart a fizetés feldolgozása?

Ez a fizetés típusától függ. A bankszámlára történő átutalásokat manuálisan kell ellenőriznünk, ezért ezek időbe telhetnek. A Paypal vagy az azonnali banki átutalás néhány másodperc alatt elérhető

Milyen kedvezmények állnak rendelkezésre?

Az új vásárlók 10 % kedvezményt kapnak első megrendelésükre (ez a kiskereskedőkre nem érvényes). Időnként pedig kedvezményeket kínálunk a BlackFriday vagy hasonló események alkalmával is.

Szolgáltatás

Hogyan tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Mi a teendő, ha nem vagyok elégedett a termékkel vagy a szolgáltatással?

Mindig igyekszünk minden problémát és igényt kielégítő módon megoldani, és szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük. Ha bármilyen panasza van, kérjük, ne habozzon, forduljon hozzánk azonnal! Örömmel segítünk Önnek bármikor!

Van Vapidoo bolt is?

Nem, a Vapidoo csak online áruházként működik.

Magánélet

Hogyan csomagolják a megrendeléseket?

A megrendeléseket diszkréten szállítjuk. A csomagoláson csak a forgalmazó nevét és a címét fogja találni, tehát a csomag tartalma nincs feltüntetve.

Hogyan védik személyes adataimat?

Az Ön adatait saját biztonságos adatbázisunkban tároljuk, és csak a Vapidoo Team és a szállítási társaságok használják fel a megrendelések feldolgozására és teljesítésére, kiszállítására, valamint a szolgáltatás folyamatos fejlesztéséhez. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik feleknek.

Weboldaluk sütiket is használ?

Igen, a weboldal megfelelő működésének biztosítása érdekében sütik használatára is szükségünk van, mint a legtöbb online üzletnek.

További kérdések

Cégeknek is szállítanak?

Igen, viszonteladókat is ellátunk. Ha Ön kereskedő és tőlünk szeretne vásárolni, kérjük, hozzon létre egy ügyfélfiókot az adataival, és küldje el nekünk üzleti regisztrációját, valamint webhelyét (ha rendelkezésre áll). 24 órán belül aktiváljuk és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Nem találta meg a választ a kérdésére a gyakran feltett kérdések között? Akkor kérjük, vegye fel közvetlenül az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket a következő telefonszámon: +49 (0) 241 99 123 283.

To Top